Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه قرار نیست خودروهای لوکس وارد شوند، برای بار چندم بر ممنوعیت واردات خودروهای دست دوم، طبق قانون تاکید کرد و گفت: بر این اساس به‌ هیچ عنوان واردات خودروهای لوکس و دست‌دوم نخواهیم داشت.

به گزارش ایران اکونومیست، طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، سید رضا فاطمی‌امین صبح امروز (چهارشنبه) در رابطه با اینکه ورود خودرو به بازار بورس مشکل ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: سه سازوکار برای بحث خودرو وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین سازوکار فروش به‌ روش قرعه‌کشی است که در حال حاضر در چارچوب سامانه یکپارچه به صورت منظم در حال اجراست. دومی نیز برای خودروهایی است که به سبب افزایش تولید از فرآیند قرعه‌کشی خارج شده‌اند. در نهایت نیز سازوکار دیگر خودرو، بورس کالا است که قیمت پایه داشته و وارد بازار رقابت می‌شود. در این رقابت، قیمت واقعی، کاملا شفاف و مشخص است.

انباشت برخی تجهیزات که بدون ثبت‌سفارش وارد شدند، در بندر می‌ماند و ارتباطی با گمرک ندارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با چرایی انباشت برخی تجهیزات در گمرک گفت: برخی افراد تجهیزاتی را بدون ثبت سفارش، وارد می‌کنند و این کالا در گمرک وجود ندارد و در بندر است. بدلیل اینکه ثبت سفارش انجام نشده، در بندر می‌مانند و ارتباطی با گمرک ندارد. انباشتی که قبل از گمرک می‌بینیم، مربوط به تاجری است که مال خود را انبار کرده و ممکن است ببرد؛ لذا واردات حساب نمی‌شود.

حذف تدریجی قرعه‌کشی خودرو تا پایان امسال

همانطور که پیش‌تر نیز سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از حذف تدریجی خودروها از فرآیند قرعه‌کشی تا پایان سال جاری خبر داده بود، وزیر صمت نیز امروز در این رابطه تاکید کرده است: پیش‌تر بنده اعلام کرده بودم در سال ۱۴۰۱ قرعه‌کشی حذف می‌شود، اما اینطور برداشت شد که از آغاز سال، قرعه‌کشی حذف می‌شود که برداشت صحیحی نیست. طبق برنامه‌ریزها مقرر شده است که قرعه‌کشی خودروها در طول سال و به‌تدریج حذف شوند که درحال انجام است.

آیین‌نامه واردات خودرو نهایی شده و در وضعیت خوبی است

وی در رابطه با آخرین وضعیت آیین‌نامه واردات خودرو، تصریح کرد: آیین‌نامه واردات خودرو نهایی شد و به جای خوبی رسیده است. چند قید در این آیین‌نامه لحاظ شده است؛ بطور مثال زمانی‌که خودرویی وارد می‌شود، بایستی خدمات پس از فروش داشته باشد یا خودرویی که وارد می‌شود، حتما بایستی انتقال فناوری صورت گیرد. هر شخصی که این شرایط را ایجاد کند، می‌تواند خودرو وارد کند؛ این موضوع منحصر به خودروسازان نیست.

وزیر صمت ادامه داد: اینکه واردات خودروها از چه کشورهایی انجام می‌شود، توسط بازرگانان مشخص می‌شود که خودرو از چه کشوری وارد شود و قیدی در این خصوص وجود ندارد.

فاطمی‌امین با بیان اینکه قرار نیست خودروهای لوکس وارد شوند، تاکید کرد: واردات خودروهای دست دوم هم طبق قانون ممنوع است.

یادآوری می‌شود که پیش از این چند باری مقام عالی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تاکید کرده است که قرار نیست هیچ خودروی دست دومی وارد کشور شود.   

انتهیا پیام

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: واردات خودرو ، آیین نامه واردات خودرو ، ممنوعیت واردات خودروهای دست دوم ، حذف قرعه‌کشی خودرو ، قرعه کشی خودرو ، عرضه خودرو در بورس کالا ، سیدرضا فاطمی امین ، وزارت صنعت، معدن و تجارت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واردات خودرو آیین نامه واردات خودرو حذف قرعه کشی خودرو قرعه کشی خودرو عرضه خودرو در بورس کالا سیدرضا فاطمی امین وزارت صنعت معدن و تجارت آیین نامه واردات خودرو واردات خودروهای قرعه کشی خودرو معدن و تجارت وزارت صنعت دست دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟

امارات یکی از کشور‌های مهم در منطقه به شمار می‌رود؛ چرا که بیشترین واردات کالا از طریق امارات صورت می‌گیرد. کالا‌هایی همچون، موبایل و لپ‌تاپ، قطعات خودرو‎، پارچه و پوشاک، دوربین‌های دیجیتالی و قطعات الکتریکی تنها بخشی از کالا‌هایی هستند که از کشور امارات وارد می‌شوند. با توجه به این موضوع، ارتباط کشور با امارات از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش تجارت نیوز، بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌سابقه در این کشور، باعث مشکلات زیادی از جمله، خسارت‌های مالی و جانی، آبگرفتگی خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و همینطور اختلال در کار فرودگا‌ه‌ها شده است. از آنجایی که امارات یکی از کشور‌های مهم برای منطقه به شمار می‌رود، احتمال این که این سیل بر واردات کالا و تامین ارز کشور تأثیرگذار باشد، زیاد است.

سیل امارات تامین ارز را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه، در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با تأمین ارز کشور در دوران بحران امارات به دلیل سیل، گفت: درحال حاضر، بانک مرکزی مدت‌هاست واحد پول درهم را ارائه نمی‌دهد و در کشور‌های مبدأ دیگری همچون، ترکیه و روسیه که بانک مرکزی واحد پول آن‌ها را داراست، تجار ارز تحویل می‌گیرند و به واسطه کارگزاران در امارات، درهم دریافت می‌کنند. بنابراین، این سیل برای تامین ارز از امارات مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در ادامه این گفتگو به تأثیرات بخشنامه تخصیص ارز بانک مرکزی اشاره شد. این فعال بخش خصوصی درباره این بخشنامه افزود: طبق این بخشنامه، تجار باید ۷۰ درصد کالا‌های خود را فروخته باشند و در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. خریدار هم در سامانه تأیید کرده باشد تا ارز خود را تحویل بگیرد. ممکن است یک توقف ۴ الی ۵ ماهه در واردات کالا به وجود آید و به این ترتیب، چیزی به اسم کالای دپو شده در انبار وجود نخواهد داشت.

نوسان ارز بر قیمت کالا‌ها تأثیر ندارد

وی درباره افزایش قیمت کالا‌های وارداتی از جمله موبایل و لپ‌تاپ اظهار کرد: در شرایط فعلی، بازار در رکود قرار دارد و اگر بازار دچار رکود نبود، امکان افزایش قیمت کالا‌های وارداتی وجود داشت. اما رکود بازار باعث شده فروشندگان به دلیل سیل، قیمت کالا‌ها را بالا نبرند.

وی در ادامه افزود: به چنین کالا‌هایی ارز نیمایی تعلق می‌گیرد و نوسان ارز، بر قیمت کالا‌ها تأثیر ندارد. اگر فروشنده‌ای کالایی را با افزایش قیمت در اختیار مردم قرار می‌دهد، مردم از چنین فروشندگانی خرید نکنند.

این فعال بخش خصوصی درباره تأخیر ورود کالا به کشور از امارات تصریح کرد: بعضی از انبار‌ها به دلیل سیل آسیب دیده‌اند و افرادی که کالا سفارش داده‌اند، ممکن است با تأخیر یک تا دو ماهه، کالا‌های خود را دریافت کنند و این موضوع، به حدی نیست که بازار را دچار مشکل کند.

واردات کالا‌ها دچار مشکل می‌شود؟

فرجی تهرانی در ادامه اشاره کرد: بعد از تعطیلات نوروز، تا زمانی که بازار به حالت عادی برنگردد، تجار به سمت وارد کردن حجم زیادی از کالا نمی ‎روند. آن‌ها معمولا قبل از ایام نوروز کالا وارد کرده‌اند، اما بعد از ایام نوروز ممکن است به دلیل بخشنامه تخصیص ارز، واردات دچار مشکل شود.

وی درباره برگشتن شرایط امارات به حالت عادی و شروع مجدد واردات کالا گفت: در حال حاضر، شرایط در امارات تقریبا به حالت عادی برگشته و اگر مشکل آسیبی که به کالا‌ها رسیده برطرف شود، واردات هم انجام می‌شود.

با توجه به شرایط ذکر شده، سیل امارات مشکلی برای تأمین ارز کشور و همین‌طور مشکل جدی برای واردات کالا از امارات به‌وجود نمی‌آورد.

دیگر خبرها

  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروهای وارداتی
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • عرضه خودرو های وارداتی از فردا یکشنبه
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟